Onbeperkt technische ondersteuning
Praktijkgerichte trainingen
Jouw toegang tot fabrikanten data
Actueel

Twee belangrijke partnerships met HELLA en CHAMPION

TECH360 is een partnership aangegaan met HELLA en Champion. Beide strategische partners van TECH360 op het gebied van een volledig gamma van oa: diagnose, ADAS, smeermiddelen en vloeistoffen.

Twee belangrijke partnerships met HELLA en CHAMPION

TECH360 is een partnership aangegaan met HELLA. Deze OE speler op het gebied van o.a. motormanagement, elektronica en verlichtingstechniek, is een belangrijke internationale ontwikkelaar en producent van componenten en systemen. Naast de producten van HELLA, hebben de autobedrijven grote behoefte aan het vergroten van kennis. De kennis van HELLA en de diagnose ervaring van Hella Gutmann Solutions (HGS-data en diagnose-apparatuur) zijn door het partnership nu ook ter beschikking van de TECH360 klanten gekomen.

Ook met Champion (Wolf Oil Corporation) ging TECH360 een soortgelijk partnership aan. Champion is een belangrijke strategische partner van PartsPoint Group op het gebied van een volledig gamma aan smeermiddelen en vloeistoffen.; de nieuwe partnership met TECH360 onderstreept de goede verhoudingen tussen beide organisaties. Het is van groots belang de juiste smeermiddelen en vloeistoffen te gebruiken met de daarbij horende officiële OEM goedkeuringen en specificaties. Zo worden onnodige reparaties en gevolgschades voorkomen. De specifieke technische kennis van smeermiddelen, vloeistoffen en markttrends van Champion komt nu ook via TECH360 ter beschikking.