Onbeperkt technische ondersteuning
Praktijkgerichte trainingen
Jouw toegang tot fabrikanten data

Coaching

TECH360 volgt de laatste inzichten rondom lerende organisaties en koppelt die inzichten aan diepgaande kennis van het garagebedrijf. In jouw bedrijf, op de werkvloer, wordt verreweg het meeste geleerd in de praktijk. Al dan niet met de behulp van onze Automotive TECH360 Vraagbaak. De autotechnici van nu leert vooral door praktijkcases in de werkplaats. En door samen te werken met de juiste partners. Elkaar coachen en kennis delen is een wezenlijk onderdeel van de TECH360-aanpak. Geen kennis uit een boekje, maar kennis door samenwerking. Door te coachen en gecoacht te worden.

Coaching

Dat doen we niet alleen op technisch gebied

Vanuit TECH360 bieden we op verschillende bedrijfsonderdelen coaching en ondersteuning aan voor het autobedrijf. Naast onze technische ondersteuning bieden we ook coaching op maat op het gebied van rendementsverhoging, commerciële vaardigheden en bedrijfsveiligheid. Op deze pagina lees je meer over de mogelijkheden.

WESP

Werken aan meer rendement

Rendement van de vent is de eerste klap. Daarvoor bel, app en mail je met onze experts. Rendement van de tent is de tweede klap. Dat is precies waar het bij WESP om draait. Om rendement. Als je aan rendement wil sleutelen, dan moet je eerst weten hoe je het nu doet. Hoe je het doet ten opzichte van collega’s in de markt. En waar je naartoe moet. Maar vooral hoe je er komt. Met TECH360 en WESP sleutel je aan deze zaken. Aan het rendement van de tent.

Training commerciële vaardigheden

Meer kwaliteit bij verkoop en advies van de klant

U bent het gezicht van uw bedrijf en bent in contact met uw klant. Of u bent redelijk nieuw wat dit betreft. Natuurlijk staat u uw klant zo goed mogelijk te woord, tenslotte bent u een professional. Toch lukt het u niet altijd om de klant te overtuigen of goed te informeren, ondanks dat u weet wat het beste voor hem of haar is. Tijdens onze trainingen 'commerciële vaardigheden' gaan we samen aan de slag met de basistheorie die u helpt bij het overtuigen en adviseren van een klant. We gaan kijken wat een klant motiveert en gaan veel praktisch aan de slag met verkoopargumenten en verkoopgesprekken. De volledige inhoud van deze trainingen en de praktijkoefeningen die worden behandeld zijn toegespitst op het universele autobedrijf.

RI&E en BHV

Rendement en een veilige werkomgeving kunnen hand-in-hand gaan

TECH360 draait om jouw autobedrijf. En dat bedrijf moet blijven draaien. Jouw medewerkers moeten veilig aan de gang kunnen blijven. En de gang van auto’s op en van de brug moet ook zo min mogelijk worden verstoord. Om dit te realiseren is het van belang om risico’s zoveel mogelijk uit te sluiten. Niet alleen omdat een Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) verplicht is, maar ook omdat het bij jou ook draait om jouw mensen. Rendement en een veilige werkomgeving kunnen hand-in-hand gaan. TECH360 biedt op maat gemaakte RI&E en BHV trajecten aan. Via onderstaande link lees je hier meer over.

TECH360
Assist

Wij ondersteunen jou met diagnose.

155,- /maand

Assist pakket aanvragen
1 autotechnicus
Extra autotechnicus 60,- per maand
Onbeperkt gebruik van de Vraagbaak
Via telefoon of whatsapp
TECH360 tegoed t.w.v. € 295,-
Service op dealerniveau
Praktijktrainingen
2 praktijkdagen per jaar
2 praktijkdagen per jaar
Wat houdt dat in?

TECH360
Specialist

Wij leiden jou op tot diagnose-specialist

205,- /maand

Specialist pakket aanvragen
1 autotechnicus
Extra technicus 120,- per maand
Onbeperkt gebruik van de Vraagbaak
Via telefoon of whatsapp
TECH360 tegoed t.v.w. 295,-
Service op dealerniveau
Diagnose opleidingstraject
4 diagnosetrainingen per jaar
4 diagnosetrainingen per jaar
Wat houdt dit in?

Lees meer over onze abonnementen