• Uw gegevens

 • * Verplicht

TECH360 draait om het echte middelpunt van jouw garage: de brug. En dan draait het bij ons niet om een volle brug, maar om het aantal auto’s dat jij op de brug krijgt. Per week, per dag, per uur. De brug moet vol, maar ook sneller leeg. Plaats maken voor de volgende klus. Dat is waar TECH360 om draait: efficiency.

Vroeger had je nog merken en typen die je liever niet op de brug had. Was je zelfs een beetje bang voor. Maar dat is nu niet meer nodig.
Dimitri Besemer

Voor elk merk.

Elke auto, elk type van elk merk, moet zo snel mogelijk kunnen worden gerepareerd op jouw brug. Dan sleutel je pas echt aan het rendement van jouw bedrijf. Maar je kan geen merkspecialist voor alle merken zijn. Dat hoeft ook niet, want TECH360 is er voor de ondersteuning van ieder merk. Ondersteuning onder jouw brug.

Echte techneuten.

Die ondersteuning krijg je van echte techneuten, die soms ook les geven. Niet van leraren, die soms ook monteurs telefonisch helpen. Je merkt het verschil. Bij TECH360 bel je met een vakbroeder. Met toegang tot alle relevante informatie, van elke auto, elk type, elk merk. De ultieme Vraagbaak voor het garagebedrijf.

WhatsApp, e-mail en bellen.

Onze Vraagbaak is een essentieel onderdeel van het TECH360-abonnement. Om een klus sneller te kunnen klaren, bel of mail je met de experts van TECH360. Of je stuurt hen een WhatsApp-bericht – net zo makkelijk. Jouw ‘partner’ aan de andere kant van de lijn heeft het snelste en beste antwoord op jouw vraag onder de brug.

Techniek en diagnose.

TECH360 heeft dankzij een directe toegang tot de GMTO-kennisdatabase altijd het snelste antwoord, bijvoorbeeld over vulhoeveelheden, elektrische schema’s of emissiewaarden. Maar je raadpleegt deze bron van 28 jaar automotive kennis ook voor ondersteuning bij diagnose of bij een diesel-, turbo- of airco- reparatie. Vaak volstaat een belletje, mailtje of een appje; TECH360 kan echter ook op afstand jouw uitleesapparaat overnemen.

Samen leren.

Als het belletje, het appje en zelfs het overnemen van uitleesapparaten geen oplossing biedt, dan stuurt TECH360 zijn eigen monteur langs om de klus te klaren. Samen met jouw monteur. Want daar draait het om. Leren van elkaar. Onder de brug. Daar komt onze expertise rondom jouw garage het beste tot zijn recht.

Samen bijblijven.

Onze expertise brengen wij onder jouw brug. Niet alleen met persoonlijke ondersteuning door onze technische experts, maar ook met onze How To video’s. Heldere instructievideo’s voor de momenten dat de kennis even is weggezakt. Parate kennis, in welke vorm dan ook – daar draait het om.

Assistentie op locatie.

Het komt niet vaak voor, maar kom je er met de Vraagbaak niet uit? Dan bieden wij assistentie op locatie aan. Je kunt een diagnose expert van ons naar jouw garage laten komen zodat je samen het probleem gaat oplossen. Hier leer je uiteraard heel erg veel van!

De kosten zijn vanaf € 69,- per uur en worden vooraf altijd duidelijk gecommuniceerd.

TECH360 Pakketten

TECH360 / ASSIST

Wij ondersteunen jou met diagnose. 

€ 139,- /maand
Aanvragen play_arrow
Inhoud van het abonnement
 • 1 Monteur
 • Extra monteur: € 50,- per maand
 • Onbeperkt Vraagbaak
 • Pass Thru tegoed t.w.v. € 275,-
 • Kennistest
 • Twee praktijkdagen per jaar

TECH360 / SPECIALIST

Wij leiden jou op tot diagnose-specialist.

€ 189,- /maand
Aanvragen play_arrow
Inhoud van het abonnement
 • 1 Monteur
 • Extra monteur: € 100,- per maand
 • Onbeperkt Vraagbaak
 • Pass Thru tegoed t.w.v. € 275,-
 • Kennistest
 • Vier diagnosetrainingen per jaar

Liever een losse training boeken? Ook dat is mogelijk!