• Uw gegevens

  • * Verplicht

TECH360 Trainingsaanbod

Voor een optimale samenwerking met onze TECH360-experts hebben wij twee standaard TECH360-trainingen per jaar. Slechts één van jouw monteurs hoeft die twee trainingen te volgen om jou toegang te verschaffen tot ons complete systeem van technische ondersteuning en training. Alle overige trainingen zijn optioneel.

GRATISi.c.m. TECH360-pakket
Techniek

TECH360-training

TECH360 is het meest complete systeem van training en ondersteuning voor het garagebedrijf. Hoe je optimaal samenwerkt met de experts van TECH360 leer je tijdens de TECH360 trainingen.

€ 465,-
Techniek

AircoPro

TECH360 helpt jou inspelen op nieuwe klantvragen. Ook op klantvragen die je wel al kreeg, maar niet kon beantwoorden. Bijvoorbeeld over aircosystemen.

€ 465,-
Techniek

DieselPro

TECH360 helpt jou inspelen op nieuwe klantvragen. Ook op klantvragen die je wel al kreeg, maar niet kon beantwoorden. Bijvoorbeeld over dieselsystemen.

€ 250,-
Techniek

TurboPro

TECH360 helpt jou inspelen op nieuwe klantvragen. Ook op klantvragen die je wel al kreeg, maar niet kon beantwoorden. Bijvoorbeeld over turbosystemen.

€ 440,- / € 1029,-
Techniek

HybridPro

TECH360 helpt jou inspelen op nieuwe klantvragen. Ook op klantvragen die je wel al kreeg, maar niet kon beantwoorden. Bijvoorbeeld over EV-systemen.

Techniek

F-gassen / Terugwinnen Mobiele Airco’s

De training TMA 1 heeft als doel de cursist voor te bereiden op het examen F-gassen. De theorie wordt voortdurend toegelicht aan de hand van praktijkvoorbeelden en oefeningen.

* Slechts 1.295 euro per garage per jaar