• Uw gegevens

  • * Verplicht

TECH360 Trainingsaanbod

Voor een optimale samenwerking met onze TECH360-experts hebben wij twee standaard TECH360-trainingen per jaar. Slechts één van jouw monteurs hoeft die twee trainingen te volgen om jou toegang te verschaffen tot ons complete systeem van technische ondersteuning en training. Alle overige trainingen zijn optioneel.

GRATIS
Techniek

TECH360 Diagnose training

TECH360 is het meest complete systeem van training en ondersteuning voor het garagebedrijf. Hoe je optimaal samenwerkt met de experts van TECH360 leer je tijdens de TECH360 trainingen.

€ 495,-
Techniek

Pass Thru Workshop op locatie

Wanneer je meer kennis wilt opdoen over Pass Thru, ga je het liefst aan de slag in je eigen werkplaats met je eigen apparatuur en eigen accounts. Hierdoor zorg je er voor dat meerdere collega's binnen jouw bedrijf er mee leren te werken. Om jouw autobedrijf hierbij te helpen, levert TECH360 een Pass Thru Workshop op locatie aan.

€ 499,-
Techniek

AircoPro

TECH360 helpt jou inspelen op nieuwe klantvragen. Ook op klantvragen die je wel al kreeg, maar niet kon beantwoorden. Bijvoorbeeld over aircosystemen.

€ 279,-
Techniek

ADAS-Pro

TECH360 helpt jou inspelen op nieuwe klantvragen. Ook op klantvragen die je wel al kreeg, maar niet kon beantwoorden. Bijvoorbeeld over ADAS-systemen (Advanced Driver Assistance Systems).

€ 499,-
Techniek

DieselPro

TECH360 helpt jou inspelen op nieuwe klantvragen. Ook op klantvragen die je wel al kreeg, maar niet kon beantwoorden. Bijvoorbeeld over dieselsystemen.

€ 279,-
Techniek

TurboPro

TECH360 helpt jou inspelen op nieuwe klantvragen. Ook op klantvragen die je wel al kreeg, maar niet kon beantwoorden. Bijvoorbeeld over turbosystemen.

€ 1.099,-
Techniek

Hybrid/EV Pro

TECH360 helpt jou inspelen op nieuwe klantvragen. Ook op klantvragen die je wel al kreeg, maar niet kon beantwoorden. Bijvoorbeeld over EV-systemen.

€ 225,-
Techniek

BrakePro

TECH360 helpt jou inspelen op nieuwe klantvragen. Ook op klantvragen die je wel al kreeg, maar niet kon beantwoorden. Bijvoorbeeld over het remsysteem.

€ 420,-
Techniek

F-gassen / Terugwinnen Mobiele Airco’s

De training TMA 1 heeft als doel de cursist voor te bereiden op het examen F-gassen. De theorie wordt voortdurend toegelicht aan de hand van praktijkvoorbeelden en oefeningen.

* Slechts 1.395,- euro per garage per jaar