• Uw gegevens

 • * Verplicht
Techniek

Online trainingen

Voor autotechnische professionals is training en opleiding erg belangrijk. We willen immers bijblijven wat betreft (nieuwe) techniek. Wij begrijpen dat een training volgen op één van onze locaties soms niet mogelijk of spannend kan zijn. En daarom hebben wij besloten om, naast de reguliere, ook online trainingen aan te bieden.

€ 300,- Of door gebruik van het jaarlijkse TECH360-tegoed

Online trainingsplatform
Binnen TECH360 is er een platform ontwikkeld voor online trainingen die je, waar en wanneer je maar wilt, kunt volgen. Vanachter je pc, tablet of laptop helpen wij je jouw kennis op peil te houden! Natuurlijk mag je rekenen op de kwaliteit die je van ons gewend bent!

 

Trainingsaanbod
Momenteel bieden wij de volgende online trainingen aan: 

– Relatieve compressie test 
– Wielsensoren (2 delen)
– Scope gebruik (2 delen)
– Data netwerken (hogesnelheid CANBUS) (2 delen)
– Hybride/ EV diagnose
– Duty Cycle
– Motormanagement systemen benzine
– Benzine injectoren
– Weet voordat je meet
– De werking van een MMS systeem
– Distributie controle met een scope
– OilPro (2 delen)
– Lambda sensoren
– Temperatuursensoren
– Fueltrims
– 3 fase elektro motoren

De online trainingen hebben een duur van ongeveer 45 minuten en de komende periode zal er regelmatig een nieuwe training worden toegevoegd.

 

Wat kost het?
Deelnemers van TECH360 kunnen er voor kiezen om in ruil voor het jaarlijkse TECH360-tegoed (t.w.v. € 275,-) met het gehele bedrijf online trainingen te volgen. Heb je jouw TECH360-tegoed voor dit jaar nog niet gebruikt? Dan kun je kosteloos toegang krijgen tot de portal. Heb je het tegoed al verbruikt en wil je daarnaast ook onze online trainingen volgen? Dan kun je voor slechts € 300,- met jouw hele team toegang krijgen tot ons Online Trainingsplatform.

 

Toegang aanvragen?
Wil je met jouw garagebedrijf toegang tot de portal? Neem dan contact met de TECH360 klantenservice.

Toegang aanvragen play_arrow

Data en locaties

Er zijn geen agenda items.

TECH360 Pakketten

TECH360 / ASSIST

Wij ondersteunen jou met diagnose. 

€ 139,- /maand
Aanvragen play_arrow
Inhoud van het abonnement
 • 1 Monteur
 • Extra monteur: € 50,- per maand
 • Onbeperkt Vraagbaak
 • Pass Thru tegoed t.w.v. € 275,-
 • Kennistest
 • Twee praktijkdagen per jaar

TECH360 / SPECIALIST

Wij leiden jou op tot diagnose-specialist.

€ 189,- /maand
Aanvragen play_arrow
Inhoud van het abonnement
 • 1 Monteur
 • Extra monteur: € 100,- per maand
 • Onbeperkt Vraagbaak
 • Pass Thru tegoed t.w.v. € 275,-
 • Kennistest
 • Vier diagnosetrainingen per jaar

Liever een losse training boeken? Ook dat is mogelijk!

TECH360 Veelgestelde vragen

Ben je klant bij PartsPoint? Dan ontvang je de TECH360 factuur van TECH360 B.V. Ben je aangesloten bij één van de overige aangesloten grossiers? Dan ontvang je de factuur voor TECH360 via jouw grossier.

In het Assist pakket zitten twee praktijkdagen per jaar. In het Specialist pakket zitten vier diagnosetrainingen per jaar. Er zit geen maximum op het aantal monteurs dat je kunt laten trainen via TECH360. Voor een extra monteur betaal je bij het Assist pakket € 50,-, per maand en bij het Specialist pakket € 100,- per maand.

Nee, dit hoeft niet, anders zou de garage misschien wel gesloten moeten worden en dat is niet handig. Elke monteur kan zijn eigen trainingen inplannen op de voor hem meest handige locatie en datum.

Via Pass Thru maak je een connectie met het originele kanaal van de fabrikant. Met deze connectie kan je o.a. originele software laden. Remote Services is bedoeld voor o.a. het aanmelden van achteraf ingebouwde systemen, het wissen van DCT codes, resetten van een service-interval. Deze zaken doen wij voor jou op afstand, zodat je zelf verder kunt met een andere klus.

Om Pass Thru te kunnen gebruiken heb je allereerst een account bij een fabrikant nodig. Wil je ook software gaan laden, dan zal je een VCI met J2534-protocol nodig hebben. J2534 staat voor de programmeerfunctie. Mogelijk kan jouw huidige tester dit ook, informeer hiervoor bij jouw leverancier. De software moet op een laptop of PC kunnen worden gezet. Tevens moet er ook naar de acculader gekeken worden; TECH360 adviseert een acculader die kan ‘flashes’ en 100 A kan leveren met een minimale boordspanning van 13.5 V.

Bij TECH360 krijg je volledige ondersteuning voor Pass Thru. Het aanvragen van één account zit al verwerkt in het basis abonnement. Wil je ermee aan de slag, dan kan je live ondersteuning van ons aanschaffen.

Zeker niet! Jullie mogen de Vraagbaak zo vaak bellen als nodig, de kosten zitten hiervoor verwerkt in het basis abonnement. Bij TECH360 is ons motto: heb je vragen, stel ze dan liever tien keer teveel dan één keer te weinig!