Onbeperkt technische ondersteuning
Praktijkgerichte trainingen
Jouw toegang tot fabrikanten data

Vraagbaak 

Onze Vraagbaak is een essentieel onderdeel van het TECH360-abonnement. Om een klus sneller te kunnen klaren, bel of mail je met de experts van TECH360. Of je stuurt hen een WhatsApp-bericht – net zo makkelijk. Jouw ‘partner’ aan de andere kant van de lijn heeft het snelste en beste antwoord op jouw vraag onder de brug.

 

De juiste technische support

Jouw collega's op afstand

Elke auto, elk type van elk merk, moet zo snel mogelijk kunnen worden gerepareerd op jouw brug. Dan sleutel je pas echt aan het rendement van jouw bedrijf. Maar je kan geen merkspecialist voor alle merken zijn. Dat hoeft ook niet, want TECH360 is er voor de ondersteuning van ieder merk. Ondersteuning onder jouw brug.

Ondersteuning van echte techneuten

Die ondersteuning krijg je van echte techneuten, die soms ook les geven. Niet van leraren, die soms ook autotechnici telefonisch helpen. Je merkt het verschil. Bij TECH360 bel je met een vakbroeder. Met toegang tot alle relevante informatie, van elke auto, elk type, elk merk. De ultieme Vraagbaak voor het garagebedrijf.


 

Onbeperkt technische support via telefoon, WhatsApp of e-mail

Vraagbaak

085 222 0676

Ma - Vr van 8:30 tot 17:00

[email protected]

Ma - Vr van 8:30 tot 17:00

Klantenservice

085 22 21 094

Ma t/m vrij 08:00 - 17:00 uur

Onbeperkt technische ondersteuning

Voor jouw gehele team!

Onze Vraagbaak is een essentieel onderdeel van het TECH360-abonnement. Om een klus sneller te kunnen klaren, bel of mail je met de experts van TECH360. Of je stuurt hen een WhatsApp-bericht – net zo makkelijk. Jouw ‘partner’ aan de andere kant van de lijn heeft het snelste en beste antwoord op jouw vraag onder de brug. Je kunt de Vraagbaak raadplegen door te bellen, WhatsAppen of door te mailen.

Waar kun je de Vraagbaak voor inzetten?

TECH360 biedt ondersteuning op afstand dankzij een grote kennisdatabase en een team van vakspecialisten die dagelijks voor je klaar staan. Samen vinden we het snelste antwoord, bijvoorbeeld over vulhoeveelheden, elektrische schema’s of emissiewaarden. Maar je raadpleegt deze bron van meer dan 30 jaar Automotive kennis ook voor ondersteuning bij het stellen van de juiste diagnose of bij een diesel-, turbo- of airco- reparatie. Vaak volstaat een belletje, mailtje of een appje; TECH360 kan echter ook op afstand jouw uitleesapparaat overnemen mocht dit nodig zijn.

Hoe beoordelen onze deelnemers de TECH360 Vraagbaak?

4.7

Vroeger had ik nog merken en modeltypes die ik liever niet op de brug had. Hier was ik zelfs een beetje bang voor. Maar dat is dankzij de technische ondersteuning van de Vraagbaak niet meer nodig.

Dimitri Besemer

Garage van der Weerd
4.6

De TECH360 Vraagbaak wordt bij ons zeer actief gebruikt. We hebben de ongeschreven regel dat we max. 15 minuten zelf diagnose stellen en als het 'probleem' dan nog niet is gevonden, bellen we de Vraagbaak.

Reinier Ottinks

W&R Autoservice

TECH360
Assist

Wij ondersteunen jou met diagnose.

155,- /maand

Assist pakket aanvragen
1 autotechnicus
Extra autotechnicus 60,- per maand
Onbeperkt gebruik van de Vraagbaak
Via telefoon of whatsapp
TECH360 tegoed t.w.v. € 295,-
Service op dealerniveau
Praktijktrainingen
2 praktijkdagen per jaar
2 praktijkdagen per jaar
Wat houdt dat in?

TECH360
Specialist

Wij leiden jou op tot diagnose-specialist

205,- /maand

Specialist pakket aanvragen
1 autotechnicus
Extra technicus 120,- per maand
Onbeperkt gebruik van de Vraagbaak
Via telefoon of whatsapp
TECH360 tegoed t.v.w. 295,-
Service op dealerniveau
Diagnose opleidingstraject
4 diagnosetrainingen per jaar
4 diagnosetrainingen per jaar
Wat houdt dit in?

Meer informatie over onze abonnementen