Onbeperkt technische ondersteuning
Praktijkgerichte trainingen
Jouw toegang tot fabrikanten data
Actueel

Auto’s de Baas

TECH360 is dit jaar één van de partners van het door BOVAG en RAI-Aftermarket georganiseerde 'Auto’s de Baas'.  Dit is een gezamenlijk initiatief van een groep Automotive organisaties die het belangrijk vinden dat garagebedrijven toekomstbestendig blijven op het gebied van OE-data.

OE data; onmisbaar voor de hele branche

TECH360 is dit jaar partner van ‘Auto’s de Baas’.  Dit is een gezamenlijk initiatief van een groep Automotive organisaties die het belangrijk vinden dat garagebedrijven toekomstbestendig blijven op het gebied van OE-data. Gezamenlijk zien we dat  toegang tot de juiste training, apparatuur en ondersteuning steeds belangrijker worden om aan moderne auto’s te kunnen werken. Garagebedrijven die geen toegang hebben tot originele fabrikant-data, worden steeds afhankelijker van anderen. Dat gaat ten koste van hun toegevoegde waarde richting de klant. En ook van hun winstgevendheid en kansen om te overleven in een steeds complexer speelveld. Daarom is het nodig dat garages goede keuzes maken en met OE-data aan de slag gaan, zodat ze onafhankelijk kunnen blijven en zelf goed onderhoud en reparaties uit kunnen blijven voeren.

Enorme voordelen vaak nog onbekend
We zien dat de drempel om met OE-data te starten voor veel garagebedrijven nog hoog is. Er kan al heel veel, maar veel garagehouders kennen de voordelen niet en zien misschien op tegen het onbekende. Dat is helemaal niet nodig. In tegenstelling tot de deelnemers van TECH360, gaan er nog veel universele garagisten niet aan de slag met deze belangrijke ontwikkelingen.

De autobranche verenigd
Daarom nemen BOVAGRAI-Aftermarket, TECH360 en een aantal andere partners het initiatief om daar samen wat aan te doen. Met Auto’s de Baas informeren we garagehouders en autotechnici gezamenlijk over wat OE-data te bieden heeft en welke keuzes garagebedrijven hierin kunnen maken. Ook delen we diverse ervaringen van ondernemers op het gebied van OE-data en organiseren we Team Challenges waarbij jouw garagebedrijf mooie team-prijzen kan winnen!

Meer lezen over Auto’s de Baas? Ga naar www.autosdebaas.nl