Onbeperkt technische ondersteuning
Praktijkgerichte trainingen
Jouw toegang tot fabrikanten data

Trainen

Leren doe je op de plek die er echt toe doet. Op de werkvloer. In jouw garage. We snappen dat je jouw mensen op die werkvloer liever niet kwijt bent voor een training. En het is logisch dat doeners niet graag in een klaslokaal zitten. Training is zeker niet waar het honderd procent om draait bij TECH360. Maar zonder training leert niemand. TECH360 traint dan ook alleen waar het echt om draait.

Praktijkgericht trainen

Alleen trainen waar het echt om draait

Bij TECH360 zijn wij van mening dat we elke monteur altijd kunnen ondersteunen, maar dat we geen enkele monteur alles kunnen leren. Dat betekent niet dat TECH360 tegen trainen is. Integendeel! TECH360 vindt training nuttig als het rendementsverhogend werkt voor het garagebedrijf. Of omdat het de arbeidsvreugde van de monteur verhoogt. Maar TECH360 gelooft niet in trainen omdat het moet. Mensen verplicht in een leertraject duwen, werkt averechts. We weten dat de meeste van jouw medewerkers bij voorkeur leren met hun handen. On the job. Onder jouw brug. Daar draait TECH360 om.

Pro trainingen

Specialiseer jezelf met TECH360

TECH360 kent de praktijk en de probleemgevallen. We zetten daar onze Pro-programma’s tegenover: met de ondersteuning van TECH360 kunnen garagebedrijven AircoPro, ADAS-Pro, BrakePro, DieselPro, Hybrid/EV Pro en TurboPro worden. Dan blijft minimaal één monteur altijd geschoold en TECH360 levert het juiste gereedschap, soepele garantievoorwaarden en marketingondersteuning. Met uiteraard de korte lijnen naar onze experts. Door onze Pro-programma’s blijft jouw garage van nu op het niveau van morgen.

Op jouw niveau afgestemd

Welk traject past het beste bij jouw autobedrijf?

Het professionele garagebedrijf kiest voor TECH360 Assist of Specialist. Welk trainingstraject het beste is voor jouw garage, dat bepaal jij. Is de kennis van moderne voertuigen prima op orde binnen jouw bedrijf, dan kies je voor Assist. Dan zijn wij paraat voor die moeilijke gevallen, waar jouw monteurs net even niet uitkomen. Dan kan je altijd terugvallen op onze kennis. De enige training die je van ons krijgt, is praktijkgericht en focust zich op een optimale samenwerking met de TECH360 Vraagbaak medewerkers. 

Wil je echter minder afhankelijk zijn van TECH360 en alle kennis in jouw werkplaats hebben, dan kies je voor Specialist. Je sorteert voor op de toekomst en bent klaar voor alle auto’s van nu en van morgen en alle voorkomende uitdagingen van de moderne techniek. We leiden jouw monteurs in dat geval op door middel van een uitgebreid diagnose opleidingstraject. Samen sleutelen we aan de efficiëntie en het rendement van jouw bedrijf.

Veelgestelde vragen

vragen

Starten met TECH360 in jouw autobedrijf?
Vraag nu het complete systeem van technische ondersteuning en trainingen aan.