Onbeperkt technische ondersteuning
Praktijkgerichte trainingen
Jouw toegang tot fabrikanten data

Onze abonnementen

Binnen TECH360 bieden we twee pakketten aan: Assist en Specialist. Welk pakket het beste is voor jouw autobedrijf, dat bepaal je zelf. Hieronder vind je meer informatie over beide pakketten en de verschillen tussen beide.


 

Assist of specialist

Waar kies jij voor?

Het professionele garagebedrijf kiest voor TECH360 Assist of Specialist. Welk pakket het beste is voor jouw autobedrijf, dat bepaal jij. Is de kennis van moderne voertuigen prima op orde binnen jouw bedrijf, dan kies je voor Assist. Dan zijn wij paraat voor die moeilijke gevallen, waar jouw technici net even niet uitkomen. Dan kan je altijd terugvallen op onze kennis en de enige training die je van ons krijgt, is in het juiste gebruik van de apparatuur, waarmee onze specialisten jouw handen kunnen aansturen.

Wil je echter minder afhankelijk zijn van TECH360 en alle kennis in jouw werkplaats hebben, dan kies je voor Specialist. Je sorteert voor op de toekomst en bent klaar voor alle auto’s van nu en van morgen en alle voorkomende uitdagingen van de moderne techniek. Je hoeft niet meer naar een ander en je sleutelt aan de efficiëntie en het rendement van jouw bedrijf. Jouw specialisten stellen zelf de diagnose en sparren met onze specialisten als ze het nodig vinden. Assist of Specialist? De keuze is aan jou, maar samen klaren we elke klus.

Assist

Wij ondersteunen je met diagnose

TECH360 Assist is de oervorm van onze dienstverlening. Jouw mensen leren in jouw garage. Daar wordt 70 procent van alle autokennis aangeleerd. En leren ván TECH360, en werken mét TECH360 – slechts twee basistrainingen per jaar. Jouw doeners leren met hun handen en vertrouwen blindelings op de kennis van TECH360. Kennis die via onze Vraagbaak, Remote Services en Pass Thru onder jouw brug beschikbaar is. Als het nodig is, dan sturen we zelfs onze specialisten langs, om samen met jouw team de klus te klaren. Jouw autotechnici zijn de handen van onze specialisten op afstand. Samen klaren wij elke klus.

Specialist

Wij leiden je op tot diagnose-specialist

TECH360 staat er altijd, naast jou, onder de brug. En we laten jou nooit zakken, samen met onze specialisten klaar jij elke klus. Maar jouw technici kunnen met TECH360 zelf ook specialist worden. Op hetzelfde niveau komen als onze specialisten. In dat geval leun je minder zwaar op onze Vraagbaak en heb je altijd de expertise onder jouw eigen dak. Onder jouw eigen brug. Altijd paraat en beschikbaar. Jouw autotechnici zijn dan niet langer de handen van onze specialisten op afstand, maar ze zitten op hetzelfde niveau. Hebben altijd de juiste kennis, voor nu en voor morgen.

Leertraject TECH360 Specialist (klik op de trainingen voor meer informatie)

1e jaar

2e jaar

3e jaar

4e jaar

TECH360 / Pass Thru PROEV / Hybrid Pro 1CAN-ProEuro 6 Diesel | 1
Motormanagement Pro 1EV / Hybrid Pro 2OBD Pro 1Euro 6 Diesel | 2
Motormanagement Pro 2EV / Hybrid Pro 3OBD Pro 2Euro 6 Benzine | 1
Scope ProEV / Hybrid Pro 4ADAS-ProEuro 6 Benzine | 2

 

TECH360
Assist

Wij ondersteunen jou met diagnose.

155,- /maand

Assist pakket aanvragen
1 autotechnicus
Extra autotechnicus 60,- per maand
Onbeperkt gebruik van de Vraagbaak
Via telefoon of whatsapp
TECH360 tegoed t.w.v. € 295,-
Service op dealerniveau
Praktijktrainingen
2 praktijkdagen per jaar
2 praktijkdagen per jaar
Wat houdt dat in?

TECH360
Specialist

Wij leiden jou op tot diagnose-specialist

205,- /maand

Specialist pakket aanvragen
1 autotechnicus
Extra technicus 120,- per maand
Onbeperkt gebruik van de Vraagbaak
Via telefoon of whatsapp
TECH360 tegoed t.v.w. 295,-
Service op dealerniveau
Diagnose opleidingstraject
4 diagnosetrainingen per jaar
4 diagnosetrainingen per jaar
Wat houdt dit in?

Assist of Specialist? De keuze is aan jou.