Onbeperkt technische ondersteuning
Praktijkgerichte trainingen
Jouw toegang tot fabrikanten data

Pro Trainingen

Bij TECH360 draait het om het rendement van jouw autobedrijf. Meer auto’s sneller op en ván de brug. Dat klinkt simpel, maar we weten ook dat het in de praktijk niet altijd simpel is. De autotechniek wordt steeds complexer waardoor sommige probleemgevallen nu nog worden weggestuurd naar een specialist of zelfs een merkdealer. Niet goed voor het rendement van jouw bedrijf.

Expert trainingen voor Pro's

TECH360 helpt jou te specialiseren

Bij TECH360 kennen we de praktijk en de meest voorkomende probleemgevallen. We zetten daar onze Pro-programma’s tegenover. Met de ondersteuning van TECH360 kan jou autobedrijf AircoPro, ADAS-Pro, BrakePro, DieselPro, Hybrid / EV Pro en TurboPro worden. Zo blijft minimaal één autotechnicus altijd geschoold en TECH360 levert het juiste gereedschap, soepele garantievoorwaarden en marketingondersteuning. Met uiteraard achteraf de korte lijnen naar onze experts voor de juiste ondersteuning op afstand. Dankzij onze Pro-programma’s blijft jouw garage van nu op het niveau van morgen.

EV / Hybrid Pro

Wat mag je wel en niet aan een hybride of elektrisch voertuig doen, welk gereedschap is er nodig en hoe werkt zo’n voertuig eigenlijk? In deze basistraining leer je veilig en professioneel werken aan hybride en EV. 

ADAS-Pro

Advanced Driver Assistance Systems, ook wel ADAS genoemd, komen steeds vaker voor in de werkplaats. Tijdens deze training leer je over de verschillende sensoren en hoe je problemen verhelpt. 

Wij kunnen je wel vertellen wat onze Pro trainingen jouw autobedrijf opleveren, maar we laten liever onze deelnemers vertellen wat ze er van vinden!

4.6

We zijn begonnen met DieselPro. Toen we merkten dat het echt werkte, hebben we twee man TurboPro gemaakt. Nu we ook steeds meer elektrische en hybride auto's op de brug krijgen, is EV / Hybrid Pro een logische volgende training voor ons.

Arie Hesselink

Autobedrijf Hesselink

TurboPro

Steeds meer moderne motoren zijn voorzien van turbotechniek, daardoor is de juiste kennis van steeds groter belang. Met deze training boost je jouw turbokennis. 

BrakePro

De reminstallatie is een veiligheidssysteem waaraan alleen opgeleide vaklieden mogen werken. Na deze praktijkgerichte training ben je zelfs de meest geavanceerde remsystemen de baas.

DieselPro

De eisen aan dieselmotoren worden steeds strenger. Dat levert schonere motoren en schonere lucht op, maar ook complexere techniek die specialisatie vereist. Met deze training word je moderne diesels de baas. 

AircoPro

Als Airco Pro weet je hoe een aircosysteem werkt en hoe je een defecte airco repareert. Na deze training laat je de klant weer in de kou zitten – en hij zal je dankbaar zijn.

Op zoek naar een meerjarig opleidingsplan en onbeperkte technische ondersteuning?

Neem een kijkje bij onze abonnementen

TECH360 biedt twee abonnementsvormen aan waarbij je jaarlijks blijft trainen en daarnaast met jouw gehele team onbeperkt gebruik kunt maken van onze technische helpdesk, de TECH360 Vraagbaak. Daarnaast ontvang je een jaarlijks tegoed die onder andere kan worden besteed aan een Pass Thru account naar keuze.

TECH360
Assist

Wij ondersteunen jou met diagnose.

155,- /maand

Assist pakket aanvragen
1 autotechnicus
Extra autotechnicus 60,- per maand
Onbeperkt gebruik van de Vraagbaak
Via telefoon of whatsapp
TECH360 tegoed t.w.v. € 295,-
Service op dealerniveau
Praktijktrainingen
2 praktijkdagen per jaar
2 praktijkdagen per jaar
Wat houdt dat in?

TECH360
Specialist

Wij leiden jou op tot diagnose-specialist

205,- /maand

Specialist pakket aanvragen
1 autotechnicus
Extra technicus 120,- per maand
Onbeperkt gebruik van de Vraagbaak
Via telefoon of whatsapp
TECH360 tegoed t.v.w. 295,-
Service op dealerniveau
Diagnose opleidingstraject
4 diagnosetrainingen per jaar
4 diagnosetrainingen per jaar
Wat houdt dit in?

Lees meer over onze abonnementen