Onbeperkt technische ondersteuning
Praktijkgerichte trainingen
Jouw toegang tot fabrikanten data

Technische Ondersteuning

TECH360 draait om jouw garage. Daar wordt 70 procent van alle autokennis aangeleerd. Leren door te werken. En leren van TECH360. In jouw garage, onder jouw brug. Niet in een klaslokaal, niet uit een boek. Want jij wil jouw mensen onder de brug en niet in een klaslokaal. En doeners leren graag met hun handen, niet uit een boek. Bij TECH360 is alles er op gericht om jouw garagebedrijf effectiever en efficiënter te maken. Handel binnen halen en binnen houden.

Vraagbaak

De juiste technische support

Onze Vraagbaak is een essentieel onderdeel van het TECH360-abonnement. Om een klus sneller te kunnen klaren, bel of mail je met de experts van TECH360. Of je stuurt hen een WhatsApp-bericht – net zo makkelijk. Jouw ‘partner’ aan de andere kant van de lijn heeft het snelste en beste antwoord op jouw vraag onder de brug.


 

Remote Services

Ondersteuning op afstand

TECH360 is jouw portaal tot technische kennis van alle automerken. Je stapt heel eenvoudig over de drempel van dat portaal door jouw Remote Pro interface via de EOBD-stekker te koppelen aan de auto op de brug. Het enige dat jouw techneut hoeft te doen, is aangeven welk merk en type auto op de brug staat en welke ondersteuning gewenst is. Bijvoorbeeld het inleren van sleuteltransponders, configureren van trekhaaksets, lezen en wissen van DTC-codes, service interval resets en het coderen van accu’s en verstuivers. Vanaf daar start onze ‘ondersteuning op afstand’: Remote Services.

Pass Thru

Service op dealerniveau

‘Service op dealerniveau’. Technisch kan het allemaal wel, toegang krijgen tot dezelfde bronnen die de merkgarage bij jou drie straten verderop ook heeft. De merkfabrikanten moeten wel, van ‘Brussel’. Maar eigenlijk willen ze het niet en werpen ze zoveel mogelijk drempels op waardoor ‘service op dealerniveau’ in de praktijk bijna onmogelijk lijkt. TECH360 slaat met zijn Pass Thru diensten echter een bres in de obstakels van de merkfabrikanten. We ondersteunen je van A tot Z bij het leggen van de verbinding richting de data-servers van de autofabrikant.