Onbeperkt technische ondersteuning
Praktijkgerichte trainingen
Jouw toegang tot fabrikanten data

Pass Thru 

‘Service op dealerniveau’. Technisch kan het allemaal wel, toegang krijgen tot dezelfde bronnen die de merkgarage bij jou drie straten verderop ook heeft. De merkfabrikanten moeten wel, van ‘Brussel’. Maar eigenlijk willen ze het niet en werpen ze zoveel mogelijk drempels op waardoor ‘service op dealerniveau’ in de praktijk bijna onmogelijk lijkt. TECH360 slaat met zijn Pass Thru diensten echter een bres in de obstakels van de merkfabrikanten. We ondersteunen je van A tot Z bij het leggen van de verbinding richting de data-servers van de autofabrikant.

Pass Thru voor het universeel autobedrijf

De bron is bereikbaar

Als de rookwolken zijn opgetrokken, dan is Pass Thru eigenlijk helemaal niet zo ingewikkeld. Het is alleen ingewikkeld gemaakt. Bij elke autofabrikant is het anders geregeld, moeilijk gemaakt – bewust of onbewust. Voor een individuele garagehouder haast onmogelijk in te regelen voor een merk. Laat staan voor alle merken. TECH360 helpt je hierbij en faciliteert een rechtstreekse verbindingen tussen jouw garagebedrijf en de computercentra van de merkfabrikanten.

Met Pass Thru heb je de mogelijkheid om merkspecifieke documentatie, voertuigspecifieke software en TSB’s (Technisch Service Bulletins) in te zien en bij te werken. Afhankelijk van de fabrikant en de apparatuur die je in huis hebt, zijn de mogelijkheden verschillend. Ook kun je met Pass Thru (tegen betaling) bedradingsschema’s of procedures inzien je helpen bij het uitvoeren van een diagnose of het herstellen van een storing. Wij helpen je bij de registratie en geven je uitleg om wegwijs te worden in het portaal van de fabrikant. Met Pass Thru via TECH360 heb je dus zelf een inlog bij de autofabrikant en kun je op dealerniveau werken.
 

Rechtstreeks in verbinding

Inmiddels faciliteert TECH360 36 rechtstreekse inbelverbindingen tussen nederlandse garagebedrijven en computercentra van merkfabrikanten. Rechtstreekse lijnen naar bijvoorbeeld München, Wolfsburg, Parijs, Göteborg en Coventry. Exact dezelfde inbelverbinding die de merkgarage bij jou verderop ook heeft. Toegang tot hetzelfde, originele onderhoudsboekje. Tot re-calls, service bulletins en software-updates. En met de ondersteuning van TECH360 als het nodig is. Want wij weten waar het om draait in jouw bedrijf.

How to ‘Pass Thru’ video’s

Via onderstaande link vind je een overzicht van korte ‘how to’ video’s over het gebruik Pass Thru. We geven in deze video’s meer informatie over: wat is Pass Thru en wat kun je ermee? Wat zijn de kosten en opbrengsten? Daarnaast geven we uitleg over het gebruik van Pass Thru in de praktijk.

Pass Thru Flash Easy - Euro DFT

De “Euro5 / 6 Diagnosis and Flash Tool”, of afgekort EuroDFT, is een universele tool voor het diagnosticeren en programmeren van Euro5 / 6-voertuigen met originele software van de autofabrikant (OEM). Met dit apparaat heb je een opening bij alle fabrikanten met slechts één systeem dat bedrijfsklaar wordt afgeleverd. Daarnaast kunt u te allen tijde terugvallen op de ondersteuning van de TECH360 specialisten.

TECH360
Assist

Wij ondersteunen jou met diagnose.

155,- /maand

Assist pakket aanvragen
1 autotechnicus
Extra autotechnicus 60,- per maand
Onbeperkt gebruik van de Vraagbaak
Via telefoon of whatsapp
TECH360 tegoed t.w.v. € 295,-
Service op dealerniveau
Praktijktrainingen
2 praktijkdagen per jaar
2 praktijkdagen per jaar
Wat houdt dat in?

TECH360
Specialist

Wij leiden jou op tot diagnose-specialist

205,- /maand

Specialist pakket aanvragen
1 autotechnicus
Extra technicus 120,- per maand
Onbeperkt gebruik van de Vraagbaak
Via telefoon of whatsapp
TECH360 tegoed t.v.w. 295,-
Service op dealerniveau
Diagnose opleidingstraject
4 diagnosetrainingen per jaar
4 diagnosetrainingen per jaar
Wat houdt dit in?

Liever een losse training boeken?
Ook dat is mogelijk!