Onbeperkt technische ondersteuning
Praktijkgerichte trainingen
Jouw toegang tot fabrikanten data

Remote Services 

Alles weten van elk merk auto? En ook nog alle apparatuur in huis hebben om met elk type auto te kunnen communiceren? Dat is voor weinig universelen weggelegd. We kunnen ook niet elke techneut alles leren, maar we kunnen wel elk garagebedrijf helpen. Altijd. Ook met zaken die een universeel nu nog noodgedwongen naar een merkgarage moet sturen. Zoals het inlezen van een sleutel of een trekhaak. Vanaf nu leun je niet meer op de service en snelheid van een merkdealer, vanaf nu leun je op TECH360.

Kennis van alle automerken

TECH360 is jouw portaal tot technische kennis van alle automerken. Je stapt heel eenvoudig over de drempel van dat portaal door jouw Remote Pro interface via de EOBD-stekker te koppelen aan de auto op de brug. Het enige dat jouw technisch specialist hoeft te doen, is aangeven welk merk en type auto op de brug staat en welke ondersteuning gewenst is. Bijvoorbeeld het inleren van sleuteltransponders, configureren van trekhaaksets, lezen en wissen van DTC-codes, service interval resets en het coderen van accu’s en verstuivers. Vanaf daar start onze ‘ondersteuning op afstand’: Remote Services. Onze vakmensen klaren de klus en laten jouw vakmensen met een licht- of claxonsignaal weten dat ze klaar zijn. Auto klaar, brug leeg, volgende klus. Daar draait het om bij onze Remote Services.

Hoe werkt TECH360 Remote Services?

Bij Remote Services van TECH360 nemen wij op afstand de regie over de auto en verzorgen we de gewenste dienst. Dit kan een codering, programmering of ondersteuning bij diagnose zijn. De TECH360 Remote Services diensten zijn niet gebonden aan een autofabrikant en kan onafhankelijk opereren. Door gebruik te maken van de TECH360 Remote Pro heeft u indirect toegang tot alle apparatuur die onze specialisten tot hun beschikking hebben.

Via de Remote Pro interface wordt op afstand verbinding gemaakt met de auto, die de werkplaats dus niet hoeft te verlaten. De communicatie tussen de auto en de Remote Services specialist op afstand verloopt via wifi of bekabeld internet. Door middel van een TECH360 webpagina die u op ieder willekeurig apparaat in uw werkplaats kunt openen, kunt u voor de gewenste dienst een ticket aanvragen.

Handleiding

Hieronder kun je de handleiding downloaden voor de Remote Services Pro (WiFi). Daarnaast kun je via het ‘Diensten & prijzen overzicht’ gemakkelijk op basis van type auto de beschikbare diensten bekijken en de daarbij horende prijzen opzoeken.

Diensten & prijzen

Via onderstaande link vind je onze TECH360 Remote Services diensten & prijzen tool. Via deze tool kun je gemakkelijk op basis van automerk en model de beschikbare Remote diensten vinden. Bij elke beschikbare dienst wordt weergegeven wat de bijbehorende prijs is.

Formulieren

Via onderstaande formulier kun je een Remote Services dienst aanvragen. Daanaast vind je hieronder twee formulieren die ingevuld dienen te worden wanneer je aan slag wilt met het inleren van VAG sleutels en Renault sleutels.