Onbeperkt technische ondersteuning
Praktijkgerichte trainingen
Jouw toegang tot fabrikanten data
|Home/

EV / Hybrid Pro | Dag 3

Stel op expertniveau diagnose aan hybride en EV-voertuigen

€375,-

EV / Hybrid Pro | Dag 3

Na trainingen 1 en 2 kun je veilig en professioneel werken aan hybride en EV-voertuigen. In de derde training gaan we dieper in op de techniek en het stellen van de juiste diagnose. 

Inhoud training 

Deze training is zeer praktisch ingesteld, met veel praktijkcases. Zo leer je onder meer hoe je de gezondheid van een batterijpakket bepaalt. Ook behandelen we de communicatie tussen voertuig en laadstation, gericht op diagnose van problemen die hierbij kunnen ontstaan. Ook het los laden van batterijpakketten en herstellend laden komen aan de orde. 

Isolatiefouten zijn een veelvoorkomend onderwerp. Hoe bepaalt een ECU wanneer er sprake is van zo’n isolatiefout en hoe kunnen we eraan meten? En wat kan er op dit gebied wel en niet met een systeemtester? 

Daarnaast gaan we dieper in op de verschillende soorten elektromotoren en behandelen we de vraag wat je daar zelf nog aan kan repareren. Ook kijken we naar het verwarmingssysteem, waarvoor steeds vaker een warmtepomp wordt gebruikt. Hoe werkt deze precies en hoe werkt hij samen met het aircosysteem? 

Na de training 

Als je de training met een voldoende afsluit ontvang je een Ecarr-certificaat. Wil je alles weten over de werking van een batterijpakket en het repareren en reviseren hiervan? Volg dan de training EV/Hybride Pro 4 

Praktische informatie 

Om deel te nemen aan deze training is voorkennis vereist. Je moet de trainingen EV-1 en EV-2 met een voldoende hebben afgerond. De training duurt van 14.00 tot 20.00 uur, diner is inbegrepen. 

Geen TECH360 deelnemer?
Ook zonder TECH360 abonnement kun je onze Pro-trainingen volgen! Bel met onze klantenservice op 085 – 22 21 094 en schrijf je in.