Onbeperkt technische ondersteuning
Praktijkgerichte trainingen
Jouw toegang tot fabrikanten data
Remote Services

Heeft jouw garage al een Remote interface in huis?

Met Remote Services van TECH360 helpen we jouw garage om met elk type auto te kunnen communiceren. Dat is voor weinig universelen weggelegd. We kunnen je garagebedrijf helpen met zaken waarvoor je een klant misschien voorheen nog noodgedwongen naar een merkgarage moest sturen. Denk bijvoorbeeld aan het inlezen van een sleutel of een trekhaak.

Heeft jouw garage al een Remote interface in huis?

Kennis van alle automerken

TECH360 Remote Services is jouw portaal tot technische kennis van alle automerken. Je stapt heel eenvoudig over de drempel van dat portaal door jouw smartphone of tablet via de EOBD-stekker te koppelen aan de auto op de brug. Het enige dat jouw monteur hoeft te doen, is aangeven welk merk en type auto op de brug staat en welke ondersteuning gewenst is. Bijvoorbeeld het inleren van sleuteltransponders, configureren van trekhaaksets, lezen en wissen van DTC-codes, service interval resets en het coderen van accu’s en verstuivers. Vanaf daar start onze ‘ondersteuning op afstand’: Remote Services. Onze vakmensen klaren de klus en laten jouw vakmensen met een licht- of claxonsignaal weten dat ze klaar zijn.

Om gebruik te maken van bovenstaande diensten, is naast een TECH360 abonnement een Remote Services diagnose interface nodig. We leveren deze interface in 2 varianten: de Remote Classic en de Remote Pro. Hieronder leggen we de verschillen uit en lees je hoe je een TECH360 Remote kunt bestellen.

TECH360 Remote Classic & Pro

Met de Remote Classic interface verbind je de auto op de brug door middel van USB-C. Deze dient aangesloten te worden op een Android device met minimaal versie 5.1.1 én OTG ondersteuning.

Naast de Remote Classic, is de Remote Pro nu ook direct leverbaar via TECH360. Met deze nieuwe Remote diagnose interface kun je via Wi-Fi of ethernet verbinden en is een USB-C kabel niet meer nodig. Inloggen kan via een URL vanaf elk apparaat. Deze interface is daarnaast voorbereid op 4-CAN, CAN-FD en DoIP.

Meer informatie of bestellen?

De TECH360 Remotes Services zijn direct leverbaar uit voorraad. Wil je meer informatie over TECH360 Remote Services of direct een interface bestellen? Neem dan contact op met jouw grossier!