Onbeperkt technische ondersteuning
Praktijkgerichte trainingen
Jouw toegang tot fabrikanten data
Actueel

Hulp dichtbij, en toch op veilige afstand

In deze moeilijke periode met veel onzekerheden ontstaan er nieuwe uitdagingen in de werkplaats. Waar bezoeken aan andere werkplaatsen voor klussen die niet in eigen werkplaats uitgevoerd kunnen worden vanzelfsprekend was, is dat nu plots niet meer gemakkelijk. In de afgelopen periode zien wij het aantal aanvragen die bij ons binnen komen groeien. Hierdoor willen […]

Hulp dichtbij, en toch op veilige afstand

In deze moeilijke periode met veel onzekerheden ontstaan er nieuwe uitdagingen in de werkplaats. Waar bezoeken aan andere werkplaatsen voor klussen die niet in eigen werkplaats uitgevoerd kunnen worden vanzelfsprekend was, is dat nu plots niet meer gemakkelijk.

In de afgelopen periode zien wij het aantal aanvragen die bij ons binnen komen groeien. Hierdoor willen we u graag wijzen op de services die wij verlenen met onze TECH360 Remote Services. Juist nu contact met anderen niet meer kan, is het met de TECH360 Remote Services mogelijk om die klussen in eigen werkplaats uit te voeren.

Hoe werkt het?
Het gebruik van TECH360 Remote Services, maakt lastige klussen makkelijk. Een specialist voert op afstand de lastige klussen uit terwijl de werkplaats gewoon door kan. Klussen waarvoor je normaal nog naar de dealer moest, worden nu snel, binnen de eigen muren opgelost. Wist u al dat de volgende werkzaamheden ook uitgevoerd kunnen worden met de TECH360 Remote Services?

  • Component bescherming verwijderen. (Mogelijkheden per merk en voertuig verschillend)
  • Additief systeem na vulling resetten en inleren

De volgende services worden het meest aangevraagd via TECH360 Remote Services:

  • Service Reset uitvoeren
  • Trekhaken aanmelden
  • Sleutel inleren (Mogelijkheden per merk en voertuig verschillend)
  • Variantcodering uitvoeren
  • Diagnose op afstand

In onze online omgeving is het mogelijk om de uitgevoerde werkzaamheden in te zien. Met uw eigen opgegeven referentie, chassisnummer en de gemaakte kosten.

Interesse in TECH360 Remote Services?
Vraag TECH360 aan voor jouw garage! Ben je al TECH360 deelnemer maar heb je de TECH360 Remote Services nog niet in huis? Deze is gemakkelijk te bestellen via jouw grossier met artikelnummer: TECH003.  Het enige wat je zelf nog moet regelen, of wellicht al in huis hebt, is een Android tablet (of telefoon) met een mini USB aansluiting.