Onbeperkt technische ondersteuning
Praktijkgerichte trainingen
Jouw toegang tot fabrikanten data
Training

Maak gratis kennis met het Online Trainingsplatform van TECH360

Volg onze nieuwste online training: de TECH360 OilPro.

Maak gratis kennis met het Online Trainingsplatform van TECH360

Afgelopen jaar heeft TECH360 een Online Trainingsplatform toegevoegd aan het bestaande pakket van technische ondersteuning voor het garagebedrijf. Online trainen biedt verschillende voordelen en is een mooie aanvulling op het bestaande aanbod van praktijktrainingen. Door de corona-maatregelen heeft TECH360 geruime tijd geen praktijktrainingen kunnen verzorgen en online training was hierdoor het alternatief. We ontvingen afgelopen tijd veel positieve reacties op ons Online Trainingsplatform. We willen daarom ook garagebedrijven die nog geen TECH360-deelnemer zijn, laten kennismaken met ons platform. Online trainen biedt jouw garage namelijk veel voordelen! Je hebt de mogelijkheid om vanaf elke plek, op ieder moment en met welk device dan ook jouw auto-technische kennis op peil te houden. En dat doe je niet alleen, maar met je gehele team. Het aanbod met trainingen wordt maandelijks uitgebreid waardoor je nooit raakt uitgeleerd.

Speciaal om je kennis te laten maken met online trainen bij TECH360, hebben we onze nieuwste online training, de TECH360 OilPro, voor iedereen gratis beschikbaar gesteld. Ben je dus benieuwd hoe een online training er bij ons uitziet? Lees dan vooral verder en volg via onderstaande link onze online OilPro Training.

De TECH360 online OilPro training

De prestaties en de levensduur van een auto zijn voor een groot deel afhankelijk van de smering van de motor. Het is van groot belang dat de juiste motorolie in de juiste hoeveelheid wordt gebruikt. Met de nieuwe tweedelige online training Oil Pro van TECH360 leren we jou alles over motorolie! We brengen we je de benodigde kennis bij over hoe motorolie is opgebouwd en de functies ervan. Daarnaast wordt er uitgelegd hoe een fabrikant de specificaties bepaalt. Ook worden de meest voorkomende praktische problemen (en uiteraard oplossingen) in relatie tot olie uitgelicht.

Inhoud van de training

De online TECH360 OilPro training bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Welke taken heeft motorolie?
  • Wat is motorolie?
  • De samenstelling van motorolie
  • Marktontwikkelingen
  • Coderingen
  • OEM specificaties
  • ACEA vs OEM
  • Hoe vind ik de juiste olie?

De training bestaat uit twee delen en duurt gezamenlijk circa 40 minuten.

Wil jij je specialiseren op het gebied van motorolie?

Volg dan gratis onze OilPro training. Hij is beschikbaar via onderstaande link.

Dat smaakt naar meer!

Wil je meer trainingen volgen via het Online Trainingsplatform van TECH360 en ben je deelnemer? Via het TECH360 LMS kun je gemakkelijk toegang aanvragen tot het complete trainingsaanbod.

Ben je nog geen TECH360 deelnemer? Neem dan contact op met jouw grossier of bel de TECH360 Klantenservice: 085 22 21 094.