Onbeperkt technische ondersteuning
Praktijkgerichte trainingen
Jouw toegang tot fabrikanten data
Actueel

PartsPoint Group introduceert TECH360

Onder de naam TECH360 introduceert de PartsPoint Group in november een compleet programma aan technische ondersteuning en training. Met TECH360 bieden de ondernemingen die onder de PartsPoint Group werken (Brezan, TC Staadegaard en AD Grossiers) een uniek automotive expertisesysteem voor het garagebedrijf.

PartsPoint Group introduceert TECH360

Garagebedrijven kunnen voortaan bij TECH360 terecht voor:

  • Alle technische vragen; bij diagnose wordt er zelfs hulp op locatie aangeboden;
  • Een directe toegang tot de TECH360 Kennisdatabase met ruim 9.500 items;
  • Remote Services, zoals het inleren van sleutels en trekhaken;
  • Een Pass Thru voor 86% van het wagenpark;
  • Diverse instructievideo’s;
  • Assistentie op locatie; deze kan desgewenst worden aangevraagd.

Het TECH360-programma voorziet ook in twee praktijkgerichte trainingsdagen per jaar op een speciale trainingslocatie. Door het volgen van specifieke trainingen bij TECH360, kunnen garagebedrijven zich specialiseren tot DieselPro, AircoPro, TurboPro of HybridPro-garage. Het programma wordt ondersteund door de speciale website www.tech360.nl met een Learning Management Systeem. De lancering zal plaatsvinden tijdens de AMT Live! beurs op 15 november a.s. in Rosmalen.

Cor Baltus, CEO PartsPoint Group: “Het universele garagebedrijf in Nederland kent haar klanten goed en weet zich met hun technische kennis en ervaring uitstekend staande te houden. De technische complexiteit van een auto neemt echter nog steeds explosief toe en die tendens zien we de komende jaren doorzetten. Binnenkort zal elke auto voor reparatie of regulier onderhoud, via Pass Thru, in verbinding met de autofabrikant gebracht moeten worden. Met TECH360 kan het garagebedrijf dit voortaan zelf, zonder een beroep op het dealerbedrijf te hoeven te doen.”

Fred Kamphuis, Projectleider voor TECH360: “We hebben onszelf ten doel gesteld dat het garagebedrijf alle auto’s op de meest efficiënte en effectieve manier zelf moet kunnen repareren en onderhouden. Zodat hij tevreden klanten houdt en niet afhankelijk wordt van dealerbedrijven of specialisten. Met TECH360 kan het garagebedrijf, voor een vast bedrag per jaar, zich hiervan verzekeren”.

Binnenkort  zullen meerdere presentatieavonden voor geïnteresseerde garagehouders in het land worden gegeven. Naast een uitgebreide presentatie van TECH360, zal GMTO dan live laten zie hoe de TECH360 Pass Thru oplossing in de praktijk werkt en zullen we alle vragen beantwoorden.