Onbeperkt technische ondersteuning
Praktijkgerichte trainingen
Jouw toegang tot fabrikanten data
Actueel

TECH360 heeft de grens van 500 deelnemers gepasseerd

TECH360, het Automotive expertise systeem van Alliance Automotive Group Benelux heeft haar 500e deelnemer mogen verwelkomen. Autobedrijf HTS Goirle, oftewel Hultermans Technische Service, is de nieuwste aanwinst en is verblijd met een voetbaltafel.

TECH360 heeft de grens van 500 deelnemers gepasseerd

TECH360, het Automotive expertise systeem van Alliance Automotive Group Benelux heeft haar 500e deelnemer mogen verwelkomen. Autobedrijf HTS Goirle, oftewel Hultermans Technische Service, is de nieuwste aanwinst en is verblijd met een voetbaltafel. Vanaf de start in 2017 is er jaarlijks een stabiele groei van nieuwe deelnemers gerealiseerd. Deze autobedrijven krijgen met TECH360 technische ondersteuning en trainingen om zich te blijven ontwikkelen. Jaarlijks worden er inmiddels al meer dan 1200 autotechnici getraind.

Eric Hultermans, eigenaar van autobedrijf HTS zegt: “Wij zijn erg blij met de kennis en ervaring van TECH360, waar wij altijd op kunnen terugvallen. Tijdens diagnoses is er altijd de mogelijkheid om gebruik te maken van technische ondersteuning van de Vraagbaak medewerkers en daarnaast worden onze monteurs jaarlijks getraind op de TECH360 trainingslocaties. Zo blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Iets wat in mijn ogen noodzakelijk is gezien de snelheid waarmee de autotechniek innoveert”.

De behoefte aan technisch ondersteunen, Pass Thru oplossingen en het trainen van monteurs neemt bij garagebedrijven sterk toe. TECH360 biedt twee standaard praktijktrainingen per jaar aan waarin veel voorkomende problematiek centraal staat. Een optimale samenwerking tussen de TECH360 medewerkers en de autotechnici van het garagebedrijf is waar het om draait tijdens deze trainingen. In de praktijk op de werkvloer wordt namelijk verreweg het meest geleerd door het gewoon te doen. De meeste monteurs willen ook niet de hele dag in de schoolbanken plaats nemen. In de praktijk ondersteuning bieden, fungeren als vraagbaak, kennis delen en feedback geven zijn de speerpunten van TECH360. Jaarlijks worden de trainingen aan meer dan 1200 autotechnici aangeboden en hopen wij een rendementsverbetering voor de garage te realiseren en meer werkplezier bij de monteur te creëren.

Naast de standaard praktijktrainingen is er via TECH360 voor garagebedrijven ook een mogelijkheid tot specialisatie. Hier biedt TECH360 Pro-trainingen voor aan. Deze trainingen zijn optioneel en bieden meer verdieping en specialisatie. Hiermee kunnen monteurs zich specialiseren in bijvoorbeeld ADAS-, -airco of remsystemen, maar ook in EV en Hybride voertuigen. Voor dit laatste is onlangs ook het EV-concept NexDrive gelanceerd.

Overhandiging cheque