Onbeperkt technische ondersteuning
Praktijkgerichte trainingen
Jouw toegang tot fabrikanten data
Training Actueel

TECH360 opent nieuwe locatie in Dordrecht

TECH360 opent in Dordrecht haar zesde compleet gefaciliteerde trainingscentra voor het universele autobedrijf. Met TECH360 bieden de ondernemingen die onder de Alliance Automotive opereren (Brezan, Staadegaard TC en Dabeko) een uniek Automotive expertisesysteem voor het garagebedrijf.

TECH360 opent nieuwe locatie in Dordrecht

Deze zomer heeft TECH360 in Dordrecht een nieuwe trainingslocatie geopend. Hiermee komt de teller op zes te staan. De nieuwe locatie aan de Madame Curiestraat 4 in Dordrecht, is net als de andere bestaande locaties compleet uitgerust en beschikt over alle ruimte en tools om training en opleiding te faciliteren voor het universele autobedrijf.  TECH360 biedt met de ondernemingen die onder Alliance Automotive opereren (Brezan, Staadegaard TC en Dabeko) een uniek Automotive Expertisesysteem voor het garagebedrijf.

Inmiddels heeft TECH360 al 450 bedrijven voorzien van een Pass Thru oplossing en volgen er al ruim 1000 monteurs onze trainingen. Met deze nieuwe grote trainingslocatie in Dordrecht, kunnen we nog meer monteurs trainen. Daarnaast trainen we onze klanten in Apeldoorn, Broek op Langedijk, Eindhoven, Sittard en Tynaarlo. Maar het geven van trainingen is slechts één aspect van TECH360: inmiddels hebben we de grootste technische vraagbaak (helpdesk) van Nederland. Onze klanten kunnen hiermee onbeperkt bellen, mailen of WhatsAppen. In combinatie met diepgaande kennis op het gebied van Pass Thru voor inmiddels 25 automerken, Remote Services en assistentie op locatie faciliteert TECH360 een compleet technisch pakket voor het universele autobedrijf.

De nieuwe trainingslocatie in Dordrecht