Onbeperkt technische ondersteuning
Praktijkgerichte trainingen
Jouw toegang tot fabrikanten data
Actueel

Vertraging aanvraag VAG account

Inmiddels faciliteert TECH360 vierentwintig rechtstreekse inbelverbindingen tussen Nederlandse garagebedrijven naar bijvoorbeeld München, Wolfsburg, Parijs, Göteborg en Coventry. Je krijgt toegang tot hetzelfde, originele onderhoudsboekje, re-calls, TSB’s en software-updates. Wij monitoren deze verbindingen voor onze leden. Zo is er recent bij VAG een AVG probleem ontstaan waardoor de aanvraag van het VAG account vertraging kan oplopen.

Vertraging aanvraag VAG account

Wij hebben begrepen dat de Nederlandse VAG importeur Pon aangeeft dat er door een wijziging bij de fabriek het op dit moment niet mogelijk is om Geko enVertraging aanvraag VAG accountSecureID’s aan te vragen. Dit zou komen door een nieuwe interpretatie en toepassing van de AVG bij de fabriek. Hierdoor zou de aanvraag van Pass Thru accounts vertraging oplopen.

Inmiddels zou PON via diverse kanalen beklag hebben gedaan bij de fabriek en hopen daarmee de druk op te voeren.
Wij van TECH360 volgen deze ontwikkelingen op de voet en proberen ook druk uit te oefenen.

Alle bestaande Pass Thru VAG accounts blijven gewoon actief. Heb je een VAG account aangevraagd, dan kan deze ontwikkeling voor vertraging zorgen. Inmiddels heeft PON laten weten dat het al wel weer mogelijk is om geblokkeerde SecurID’s bij de fabriek te laten resetten.

Nogmaals, wij vanuit TECH360 zullen er alles aan doen om dit proces proberen te versnellen.

Voor vragen kun je contact opnemen met onze accountmanager Lesley Kraak via: 06- 12030086 of [email protected].