Onbeperkt technische ondersteuning
Praktijkgerichte trainingen
Jouw toegang tot fabrikanten data

Release the full potential

Champion levert smeermiddelen voor wanneer u klaar bent voor succes

TECH360 weet waar het in jouw garage om draait. En hoe jij de boel draaiende kan houden. CHAMPION maakt smeermiddelen met de meest geavanceerde additieven. Het is van groots belang de juiste smeermiddelen en vloeistoffen te gebruiken met de daarbij horende officiële OEM-goedkeuringen en specificaties. Zo worden onnodige reparaties en gevolgschades voorkomen. De specifieke technische kennis van smeermiddelen, vloeistoffen en markttrends van CHAMPION komt nu ook via TECH360 ter beschikking. Naast hoogwaardige smeermiddelen biedt CHAMPION het moderne garagebedrijf concepten voor een professionele uitstraling in de hedendaagse concurrerende markt. Aangesloten autobedrijven profiteren van vooruitstrevende technische en commerciële middelen, zoals het CHAMPION vaten- en oliekastconcept. Het moet immers blijven draaien in jouw garage.

Champion

Een echte smeermiddelen krachtpatser

Champion-smeermiddelen zijn de smeermiddelen bij uitstek wanneer zichtbare prestaties afhangen van innerlijke kracht. Wij willen altijd het beste uit onszelf halen. We proberen steeds sneller en verder te gaan om nieuwe hoogten te bereiken. Daarbij hebben we nog nooit zoveel van motoren gevraagd als we nu doen. Champion zorgt voor het maximale vermogen van uw motor, waardoor mensen extreme uitdagingen kunnen aangaan, hun grenzen kunnen verleggen en alles eruit kunnen halen wat erin zit.

Champion olie zoekmachine
Champion heeft een handige online tool om op basis van kenteken, chassisnummer of omschrijving het perfecte smeermiddel voor een auto op te zoeken.