Onbeperkt technische ondersteuning
Praktijkgerichte trainingen
Jouw toegang tot fabrikanten data

Hoe werkt TECH360?

Technische ondersteuning, training en coaching

Bij TECH360 draait het om jouw garage. Daar wordt 70 procent van alle autokennis aangeleerd. Door te doen, leer je het meeste. TECH360 ondersteunt je grotendeels op afstand, in jouw garage, onder jouw brug. Niet in een klaslokaal, niet uit een boek. Want een garagehouder wil zijn mensen onder die brug en niet in een klaslokaal. Bij TECH360 is alles er op gericht om jouw autobedrijf effectiever en efficiënter te maken. Je klaart elke klus, samen met TECH360.

Technische ondersteuning

Aan elke auto, elk type van elk merk, moet zo snel mogelijk een diagnose kunnen worden gesteld. Dan sleutel je pas echt aan het rendement van jouw bedrijf. Maar je kan geen merkspecialist voor alle merken zijn. Dat hoeft ook niet, want TECH360 is er voor de ondersteuning van ieder merk. Deze ondersteuning krijg je van echte techneuten, die soms ook les geven. Niet van leraren, die soms ook autotechnici telefonisch helpen. Je merkt het verschil. Bij TECH360 bel je met een vakbroeder die toegang heeft tot alle relevante informatie. De ultieme Vraagbaak voor het autobedrijf.

Praktijkgericht trainen

Bij TECH360 zijn wij van mening dat we elke autotechnicus altijd kunnen ondersteunen, maar dat we geen enkele technicus alles kunnen leren. Dat betekent niet dat TECH360 tegen trainen is. Integendeel! TECH360 vindt training nuttig als het rendementsverhogend werkt voor het garagebedrijf. Of omdat het de arbeidsvreugde van de techneut verhoogt. Maar TECH360 gelooft niet in trainen omdat het moet. Mensen verplicht in een leertraject duwen, werkt averechts. We weten dat de meeste van jouw medewerkers bij voorkeur leren met hun handen. On the job. Onder jouw brug. Daar draait TECH360 om.

Coaching en begeleiding

Vanuit TECH360 bieden we op verschillende bedrijfsonderdelen coaching en ondersteuning aan voor het autobedrijf. Naast onze technische ondersteuning bieden we ook coaching op maat op het gebied van rendementsverhoging, commerciële vaardigheden, management en bedrijfsveiligheid. Kortom: we zijn er niet alleen voor de techneuten, maar ook zeker voor andere disciplines binnen het autobedrijf.

TECH360
Assist

Wij ondersteunen jou met diagnose.

155,- /maand

Assist pakket aanvragen
1 autotechnicus
Extra autotechnicus 60,- per maand
Onbeperkt gebruik van de Vraagbaak
Via telefoon of whatsapp
TECH360 tegoed t.w.v. € 295,-
Service op dealerniveau
Praktijktrainingen
2 praktijkdagen per jaar
2 praktijkdagen per jaar
Wat houdt dat in?

TECH360
Specialist

Wij leiden jou op tot diagnose-specialist

205,- /maand

Specialist pakket aanvragen
1 autotechnicus
Extra technicus 120,- per maand
Onbeperkt gebruik van de Vraagbaak
Via telefoon of whatsapp
TECH360 tegoed t.v.w. 295,-
Service op dealerniveau
Diagnose opleidingstraject
4 diagnosetrainingen per jaar
4 diagnosetrainingen per jaar
Wat houdt dit in?

Liever een losse training boeken?