• Uw gegevens

 • * Verplicht

Er hebben zich al zoveel collega’s op stuk gebeten, dat het een uitgekauwd begrip is geworden: ‘service op dealerniveau’. Technisch kon het allemaal wel, toegang krijgen tot dezelfde bronnen die de merkgarage bij jou drie straten verderop ook heeft. De merkfabrikanten moesten wel, van ‘Brussel’. Maar eigenlijk willen ze niet. En werpen ze zoveel drempels op dat ‘service op dealerniveau’ in de praktijk bijna onmogelijk lijkt. TECH360 slaat met Pass Thru nu echter een bres in de obstakels van de merkfabrikanten.  

 

 

Er wordt in de markt nog onderschat hoe belangrijk het originele, digitale onderhoudsboekje straks wordt. Voor de automobilist, maar ook voor de universele garagehouder.
Emiel Oskam

Doorbraak voor Pass Thru.

Pass Thru is nu werkelijkheid voor ieder universeel garagebedrijf. De bron is bereikbaar. Digitale onderhoudsboekjes zijn eindelijk bereikbaar voor de onafhankelijke garagehouder. Om ‘Pass Thru’ hingen wellicht net zo veel rookwolken als om ‘service op dealerniveau’, maar TECH360 zorgt voor de doorbraak. Jouw werkvloer staat via TECH360 in direct contact met servers en service van autofabrikanten.

Als de rookwolken zijn opgetrokken, dan is Pass Thru eigenlijk helemaal niet zo ingewikkeld. Het is alleen ingewikkeld gemaakt. Bij elke autofabrikant is het anders geregeld, moeilijk gemaakt – bewust of onbewust. Voor een individuele garagehouder haast onmogelijk in te regelen voor een merk. Laat staan voor alle merken. TECH360 helpt je hierbij en faciliteert een rechtstreekse verbindingen tussen jouw garagebedrijf en de computercentra van de merkfabrikanten.

How to ‘Pass Thru’ video’s

Via onderstaande link vind je een overzicht van korte ‘how to’ video’s over het gebruik Pass Thru. We geven in deze video’s meer informatie over: wat is Pass Thru en wat kun je ermee? Wat zijn de kosten en opbrengsten? en informatie over het gebruik van Pass Thru in de praktijk.

Bekijk de video’splay_arrow

Rechtstreeks in verbinding.

Inmiddels faciliteert TECH360 25 rechtstreekse inbelverbindingen tussen nederlandse garagebedrijven en computercentra van merkfabrikanten. Rechtstreekse lijnen naar bijvoorbeeld München, Wolfsburg, Parijs, Göteborg en Coventry. Exact dezelfde inbelverbinding die de merkgarage bij jou verderop ook heeft. Toegang tot hetzelfde, originele onderhoudsboekje. Tot re-calls, service bulletins en software-updates. En met de ondersteuning van TECH360 als het nodig is. Want wij weten waar het om draait in jouw bedrijf.

Pass Thru Flash Easy (Euro DFT).

De “Euro5 / 6 Diagnosis and Flash Tool”, of afgekort EuroDFT, is een universele tool voor het diagnosticeren en programmeren van Euro5 / 6-voertuigen met originele software van de autofabrikant (OEM). Met dit apparaat heb je een opening bij alle fabrikanten met slechts één systeem dat bedrijfsklaar wordt afgeleverd. Daarnaast kunt u te allen tijde terugvallen op de ondersteuning van de TECH360 specialisten.

Meer informatieplay_arrow

TECH360 Pakketten

TECH360 / ASSIST

Wij ondersteunen jou met diagnose. 

€ 139,- /maand
Aanvragen play_arrow
Inhoud van het abonnement
 • 1 Monteur
 • Extra monteur: € 50,- per maand
 • Onbeperkt Vraagbaak
 • Pass Thru tegoed t.w.v. € 275,-
 • Kennistest
 • Twee praktijkdagen per jaar

TECH360 / SPECIALIST

Wij leiden jou op tot diagnose-specialist.

€ 189,- /maand
Aanvragen play_arrow
Inhoud van het abonnement
 • 1 Monteur
 • Extra monteur: € 100,- per maand
 • Onbeperkt Vraagbaak
 • Pass Thru tegoed t.w.v. € 275,-
 • Kennistest
 • Vier diagnosetrainingen per jaar

Liever een losse training boeken? Ook dat is mogelijk!