Onbeperkt technische ondersteuning
Praktijkgerichte trainingen
Jouw toegang tot fabrikanten data
Training

Praktijktraining 1

Lorem ipsum dolor sit amet. Sit mollitia maiores qui porro voluptatibus aut galisum perferendis ut molestiae laudantium est cupiditate iure et exercitationem repellat ut perspiciatis laudantium. Aut iusto soluta rem ullam dolor aut obcaecati architecto sit vero quia est dolorem veritatis.

Inhoud van de training

Inzicht in motormanagement systemen

Hoe werkt een benzine motormanagementsysteem? In deze case krijg je daar het antwoord op. Ook gaan we in deze case de mengselregeling tegen het licht houden. Hoe werkt het en hoe stel je hier diagnose aan?

Datanetwerken

Datanetwerken zijn niet meer weg te denken in moderne voertuigen. Welke netwerken kennen we en wat als er in de hogesnelheid CAN-bus een probleem zit?

Pass-thru BMW

Het digitale lijntje met de fabrikant biedt mogelijkheden voor ieder autobedrijf. Het bekend worden met de technische websites van fabrikanten is een uitdaging. Belangrijk om ermee aan de slag te
gaan. Vandaag leer je hoe je een digitaal service boekje bij BMW invult en kom je er achter dat dat makkelijker is dan je denkt!

Hybride/EV

Kom je al regelmatig Hybride voertuigen tegen in je werkplaats? En ben je al gecertificeerd om dat deze voertuigen te mogen werken? We duiken in de NEN 9140-norm, die beschrijft precies wat je welk en niet mag. Daarnaast ga je ook aan de slag met een hoogvoltage accu en een 3-fase elektromotor.

Werken met ATIS

Atis is de software die je ondersteunt bij het meten met een oscilloscoop. Het is een informatiebron van testmethodes maar ook een database met schema’s. In deze case krijg je de tijd om kennis te maken en te werken met dit systeem.

Praktijktraining 1
Meld je aan voor deze training