Onbeperkt technische ondersteuning
Praktijkgerichte trainingen
Jouw toegang tot fabrikanten data

Praktijktraining 3

Ea mollitia galisum ut quia corrupti ut quas nihil aut dolorem vitae? Est ipsam odit At quibusdam Quis nam provident cupiditate et corporis earum et cumque iure. Eum natus autem est quia omnis id tenetur sunt qui enim molestias non autem laudantium? Aut autem delectus aut quod architecto ut tempora laboriosam id nisi earum aut officia fugit et aperiam enim aut dolor totam.

€465,-

Inhoud van de training

Moderne voertuigsystemen

Meten aan het verlichtingsysteem van een Volkswagen Caddy. Lijkt eenvoudig maar tijdens de case kom je erachter dat er meer schuilt achter de aansturing van een koplamp. Waarom wordt dat op
deze manier gedaan?


Startonderbrekingssystemen

In de werkplaats word je regelmatig geconfronteerd met startonderbrekingsproblemen. Door kennis op te doen van de verschillende systemen kan er makkelijker diagnose gesteld worden. Als je weet hoe iets werkt kun je ook beoordelen waar het probleem zit.


Diagnose mechanische problemen

Motoren worden steeds gecompliceerder. Hierdoor wordt het diagnose stellen aan een motormechanisch probleem niet altijd gemakkelijker. Pak de oscilloscoop erbij om diagnose te stellen. Welke mogelijkheden dat biedt komt in deze case aan bod!
 

Pass-thru Opel

In deze case ga je via de Pass-thru website van Opel een software update uitvoeren. Stap voor stap word je meegenomen om dit tot goed resultaat te brengen. Na deze case kan je dat in het vervolg helemaal zelf!
 

Motormanagement diesel

Hebben de sensoren in een dieselmotormanagement dezelfde functie als in een benzinesysteem? Op deze vraag krijg je antwoord in deze case. Wat doet het motormanagement als een nokkenassensor het niet doet? Je gaat de werking van de sensor beoordelen en een storingscase oplossen.

Praktijktraining 3
Aanmelden voor deze training