Onbeperkt technische ondersteuning
Praktijkgerichte trainingen
Jouw toegang tot fabrikanten data
|Home/

Praktijktraining 5

Ea mollitia galisum ut quia corrupti ut quas nihil aut dolorem vitae? Est ipsam odit At quibusdam Quis nam provident cupiditate et corporis earum et cumque iure. Eum natus autem est quia omnis id tenetur sunt qui enim molestias non autem laudantium? Aut autem delectus aut quod architecto ut tempora laboriosam id nisi earum aut officia fugit et aperiam enim aut dolor totam.

€465,-

Inhoud van de training

Datanetwerken

De middensnelheid CAN-bus wordt bij veel voertuigen gebruikt in het comfortsysteem. De signaalvorming ga je in beeld brengen met de oscilloscoop en je ontdekt de eigenschappen bij dit netwerk. Blijft de communicatie actief als de twee draden van dit netwerk aanelkaar liggen? Daar kom je achter in deze opdracht.
 

Uitlaatgastemperatuursensoren

Uitlaatgastemperatuursensoren vindt je vooral bij diesels. Wat is de functie van deze sensoren en hoe kun je er diagnose aan stellen? Dit ga je leren. Het temperatuursensorcircuit wordt compleet behandeld. Dan weet je ook hoe je diagnose stelt met de tester én ook met een multimeter!
 

Pass-thru Mercedes

In iedere praktijkdag maak je kennis met de mogelijkheden van jouw digitale lijn met een fabrikant. Ook bij Mercedes kan een digitaal service boekje ingevuld worden en kun je informatie ophalen. Je maakt kennis met de mogelijkheden.
 

Ontstekingssystemen

Aan het ontstekingssysteem is in de loop van de jaren niet veel veranderd. Toch maak je kennis met een nieuwe manier van sturing. Daarnaast ga je kijken naar de vonk en zijn eigenschappen. Een
stroommeting is ook waardevol bij diagnose dus die ga je uitvoeren!
 

ABS-sensoren

Geëvolueerde voertuigsystemen vragen om andere sensoren. In het ABS systeem is dit niet anders, daarom maak je in deze opdracht kennis met intelligente ABS-sensoren en hun functie. En: wat gebeurt als er een probleem optreedt in de sensor of bedrading?

Praktijktraining 5
Aanmelden voor deze training