Onbeperkt technische ondersteuning
Praktijkgerichte trainingen
Jouw toegang tot fabrikanten data
|Home/

Praktijktraining 7

Ea mollitia galisum ut quia corrupti ut quas nihil aut dolorem vitae? Est ipsam odit At quibusdam Quis nam provident cupiditate et corporis earum et cumque iure. Eum natus autem est quia omnis id tenetur sunt qui enim molestias non autem laudantium? Aut autem delectus aut quod architecto ut tempora laboriosam id nisi earum aut officia fugit et aperiam enim aut dolor totam.

€465,-

Inhoud van de training

EGR-systemen

Waarom zit er een EGR-systeem op een verbrandingsmotor? Er bestaan verschillende systemen met hun eigen controles, het motormanagement wil natuurlijk weten of alles goed gaat. Deze controles ga je nader bekijken.


ADAS

Je maakt kennis met Advanced Driver Assistance Systems (ADAS) en de sensoren die deze systemen goed hun werk laten doen. Ook ga je bekijken wat er komt kijken bij het kalibreren van een camera.
 

Pass-thru Hyundai

De Hyundai tech-info website is uitgebreid, goed om hiermee kennis te maken. Je zult zien dat de indeling logisch is en info makkelijk te vinden. De uitdaging is dat de informatie alleen in het Engels beschikbaar is.


Breedband lambdasensor

Waarom is de breedband lambdasensor bedacht en is deze veel anders dan een conventionele lambdasensor? Op deze vragen krijg je antwoord en natuurlijk ga je ook meten aan de breedbandsensor om te zien hoe deze werkt.
 

3-fase elektromotor

De 3-fase elektromotor wordt steeds vaker gebruikt in voertuigen. Voor het aandrijven van een elektrisch voertuig, maar ook een aircopomp. Daarom is het goed om te begrijpen hoe deze werkt en ga je de sturing van de 3-fase elektromotor in beeld brengen.

Praktijktraining 7
Aanmelden voor deze training