Onbeperkt technische ondersteuning
Praktijkgerichte trainingen
Jouw toegang tot fabrikanten data
|Home/

Praktijktraining 8

Ea mollitia galisum ut quia corrupti ut quas nihil aut dolorem vitae? Est ipsam odit At quibusdam Quis nam provident cupiditate et corporis earum et cumque iure. Eum natus autem est quia omnis id tenetur sunt qui enim molestias non autem laudantium? Aut autem delectus aut quod architecto ut tempora laboriosam id nisi earum aut officia fugit et aperiam enim aut dolor totam.

€465,-

Inhoud van de training

Het HV-batterijpakket

Het batterijpakket in een hybride- of volledig elektrisch voertuig is veel meer dan alleen cellen in serie of parallel aan elkaar verbonden. In deze case kom je erachter welke sensoren er in het batterijpakket zitten en hoe de spanning geschakeld wordt.
 

De directe benzine injector

Met de komst van directe benzine injectie heeft de injector en daarmee de besturing een evolutie gemaakt. Ook worden er andere technieken gebruikt in de injector. Waarom is dat? We nemen een diepe duik in de injector en de sturing.
 

Pass-thru ODIS

ODIS is de diagnose software voor de VAG-groep die tevens gebruikt wordt bij OEM. Deze is ook beschikbaar voor het universele autobedrijf. Bekijk de mogelijkheden en kom erachter wat je hiermee kunt je eigen werkplaats.
 

Datanetwerken: LIN-bus

LIN-bus wordt ook wel een actuatornetwerk genoemd. Deze manier van communicatie wordt vaak gebruikt in moderne voertuigen. Leer de eigenschappen van dit netwerk kennen om in de praktijk makkelijker diagnose te kunnen stellen.
 

De positiesensoren in het MMS

Iets elektronisch besturen is niets nieuws meer, maar hoe weet de ECU dat het goed is gegaan? Hiervoor worden vaak positiesensoren gebruikt. Het motormanagement maakt hiervan bij meerdere systemen gebruik. Je bekijkt deze en bekijkt wat er gebeurt als er iets misgaat in de terugkoppeling.

Praktijktraining 8
Aanmelden voor deze training