• Uw gegevens

 • * Verplicht
Techniek

Pass Thru training op locatie

Aan de slag gaan met Pass Thru kan lastig zijn voor de werkplaats. Je kunt naar een workshop toegaan waar je algemene kennis op doet, maar het liefst ga je aan de slag in je eigen werkplaats met je eigen apparatuur en eigen accounts. Hierdoor zorg je er voor dat meerdere collega’s binnen jouw bedrijf er mee leren te werken. Om jouw autobedrijf hierbij te helpen, levert TECH360 een Pass Thru training op locatie aan.

€ 495,- Voor TECH360-deelnemers
€ 465,-

Duur

2,5 uur / starttijd in overleg

Doel

Deze training is bedoeld voor elk bedrijf dat efficiënt aan de slag wil met zijn Pass Thru account(s) voor al het personeel. Onze trainer komt bij jouw garagebedrijf op locatie om de training te geven. Jouw team leert:

• Praktisch omgaan met OEM-Portals (Pass Thru) 
• Praktisch omgaan met speciale functies zoals inleren, programmeren, coderen en software schrijven via Pass Thru
• Praktisch omgaan met het vinden van informatie, technische data en technische service bulletins. 

Inhoud van de training

De volgende onderwerpen komen onder andere aan bod tijdens de cursus:

Procedures doorlopen van inloggen en kopen van flatrates op eigen equipment. 
• Doorlopen van alle mogelijkheden binnen het eigen bedrijfsaccount bij de fabrikant. 
Onder begeleiding zelf aan de slag.

Praktische informatie

Voor deze training is het van belang dat jouw garagebedrijf voorziet in de voertuigen die gebruikt kunnen worden. Bij het behandelen van meerdere merken blijft de tijdsduur van de training hetzelfde. Dus hoe meer merken, hoe korter de tijd is per merk. Uiteraard kunt u er voor kiezen om de workshop 2x te boeken zodat de tijd per merk langer is.

Duur van de training: circa 2,5 uur

Aanmelden?

Jouw garage aanmelden voor een Pass Thru training op locatie? Bel met onze klantenservice op: 085 – 22 21 094.

Data en locaties

Er zijn geen agenda items.

"Ik hoef nooit meer nee te zeggen tegen mijn klanten. Met de technische en de commerciële ondersteuning van TECH360 kan ik nu alle automerken bedienen"
Erik de Vries, Garage Noteboom

TECH360 Pakketten

TECH360 / ASSIST

Wij ondersteunen jou met diagnose. 

€ 139,- /maand
Aanvragen play_arrow
Inhoud van het abonnement
 • 1 Monteur
 • Extra monteur: € 50,- per maand
 • Onbeperkt Vraagbaak
 • Pass Thru tegoed t.w.v. € 275,-
 • Kennistest
 • Twee praktijkdagen per jaar

TECH360 / SPECIALIST

Wij leiden jou op tot diagnose-specialist.

€ 189,- /maand
Aanvragen play_arrow
Inhoud van het abonnement
 • 1 Monteur
 • Extra monteur: € 100,- per maand
 • Onbeperkt Vraagbaak
 • Pass Thru tegoed t.w.v. € 275,-
 • Kennistest
 • Vier diagnosetrainingen per jaar

Liever een losse training boeken? Ook dat is mogelijk!

TECH360 Veelgestelde vragen

Ben je klant bij PartsPoint? Dan ontvang je de TECH360 factuur van TECH360 B.V. Ben je aangesloten bij één van de overige aangesloten grossiers? Dan ontvang je de factuur voor TECH360 via jouw grossier.

In het Assist pakket zitten twee praktijkdagen per jaar. In het Specialist pakket zitten vier diagnosetrainingen per jaar. Er zit geen maximum op het aantal monteurs dat je kunt laten trainen via TECH360. Voor een extra monteur betaal je bij het Assist pakket € 50,-, per maand en bij het Specialist pakket € 100,- per maand.

Nee, dit hoeft niet, anders zou de garage misschien wel gesloten moeten worden en dat is niet handig. Elke monteur kan zijn eigen trainingen inplannen op de voor hem meest handige locatie en datum.

Via Pass Thru maak je een connectie met het originele kanaal van de fabrikant. Met deze connectie kan je o.a. originele software laden. Remote Services is bedoeld voor o.a. het aanmelden van achteraf ingebouwde systemen, het wissen van DCT codes, resetten van een service-interval. Deze zaken doen wij voor jou op afstand, zodat je zelf verder kunt met een andere klus.

Om Pass Thru te kunnen gebruiken heb je allereerst een account bij een fabrikant nodig. Wil je ook software gaan laden, dan zal je een VCI met J2534-protocol nodig hebben. J2534 staat voor de programmeerfunctie. Mogelijk kan jouw huidige tester dit ook, informeer hiervoor bij jouw leverancier. De software moet op een laptop of PC kunnen worden gezet. Tevens moet er ook naar de acculader gekeken worden; TECH360 adviseert een acculader die kan ‘flashes’ en 100 A kan leveren met een minimale boordspanning van 13.5 V.

Bij TECH360 krijg je volledige ondersteuning voor Pass Thru. Het aanvragen van één account zit al verwerkt in het basis abonnement. Wil je ermee aan de slag, dan kan je live ondersteuning van ons aanschaffen.

Zeker niet! Jullie mogen de Vraagbaak zo vaak bellen als nodig, de kosten zitten hiervoor verwerkt in het basis abonnement. Bij TECH360 is ons motto: heb je vragen, stel ze dan liever tien keer teveel dan één keer te weinig!