• Uw gegevens

  • * Verplicht

TECH360 Actueel

Actueel

Vertraging aanvraag VAG account

Inmiddels faciliteert TECH360 vierentwintig rechtstreekse inbelverbindingen tussen Nederlandse garagebedrijven naar bijvoorbeeld München, Wolfsburg, Parijs, Göteborg en Coventry. Je krijgt toegang tot hetzelfde, originele onderhoudsboekje, re-calls, TSB's en software-updates. Wij monitoren deze verbindingen voor onze leden. Zo is er recent bij VAG een AVG probleem ontstaan waardoor de aanvraag van het VAG account vertraging kan oplopen.

Training

Vragen? Stel ze liever tien keer te veel, dan een keer te weinig

TECH360 heeft dankzij een directe toegang tot de GMTO kennisdatabase altijd het snelste antwoord, bijvoorbeeld over vulhoeveelheden, elektrische schema's of emissiewaarden.

Actueel

Twee belangrijke partnerships met HELLA en CHAMPION

TECH360 is een partnership aangegaan met HELLA en Champion. Beide strategische partners van TECH360 op het gebied van een volledig gamma van oa: diagnose, ADAS, smeermiddelen en vloeistoffen.

Actueel
Training

TECH360 opent locaties Apeldoorn en Eindhoven

TECH360 opent twee compleet gefaciliteerde trainingscentra voor het universele autobedrijf. Met TECH360 bieden de ondernemingen die onder de PartsPoint Group werken (Brezan, TC Staadegaard en AD Grossiers) een uniek automotive expertisesysteem voor het garagebedrijf.

Actueel

EU houdt toegang OBD en live data open

Nieuwe auto’s zijn net rijdende computers. En autofabrikanten willen graag de ‘cloud’ zijn waar die mobiele computers hun data heen sturen. Mooi niet, besluit de EU definitief in januari. Ook onafhankelijke reparatie/onderhoudsbedrijven moeten via een OBD toegang houden tot data uit auto’s.

Actueel

TECH360 road show

TECH360 trapt 2018 af met een heuse road show. Een toer langs dertien locaties in Nederland; er is dus altijd een TECH360-introductie bij jou in de buurt. Tijdens de informatieavonden leer je alles over TECH360 en waarom deze manier van ondersteuning en training nu zo anders is dan nu al wordt aangeboden in Nederland.

Actueel

Winnaars Fly&Drive bekend

AMT Live 2017 was een groot succes. In ieder geval voor TECH360. Onze nieuwe visie op technische ondersteuning en training kon op veel belangstelling en waardering rekenen. Net als onze Pass Thru demo’s.

Actueel

PartsPoint Group introduceert TECH360

Onder de naam TECH360 introduceert de PartsPoint Group in november een compleet programma aan technische ondersteuning en training. Met TECH360 bieden de ondernemingen die onder de PartsPoint Group werken (Brezan, TC Staadegaard en AD Grossiers) een uniek automotive expertisesysteem voor het garagebedrijf.

ABONNEMENT PER GARAGE

Eén jaar optimale ondersteuning en training.

  • Onbeperkt Vraagbaak (technische helpdesk)
  • Eén merk Pass Thru (t.w.v € 150,-)
  • 1 Monteur
  • Kennistest
  • Twee trainingsdagen per jaar (14.00 – 20.00 uur)

TECH360 aanvragen play_arrow