• Uw gegevens

  • * Verplicht

TECH360 Abonnementen

Assist of specialist.


TECH360 / ASSIST

is de oervorm van onze dienstverlening. Jouw mensen leren in jouw garage. Daar wordt 70 procent van alle autokennis aangeleerd. En leren ván TECH360, en werken mét TECH360 – slechts twee basistrainingen per jaar. Jouw doeners leren met hun handen en vertrouwen blindelings op de kennis van TECH360. Kennis die via onze Vraagbaak, Remote Services en Pass Thru onder jouw brug beschikbaar is. Als het nodig is, dan sturen we zelfs onze specialisten langs, om samen met jouw monteurs de klus te klaren. Jouw monteurs zijn de handen van onze specialisten op afstand. Samen klaren wij elke klus.

 

TECH360 / SPECIALIST

TECH360 staat er altijd, naast jou, onder de brug. En we laten jou nooit zakken, samen met onze specialisten klaar jij elke klus. Maar jouw monteurs kunnen met TECH360 zelf ook specialist worden. Op hetzelfde niveau komen als onze specialisten. In dat geval leun je minder zwaar op onze Vraagbaak en heb je altijd de expertise onder jouw eigen dak. Onder jouw eigen brug. Altijd paraat en beschikbaar. Jouw monteurs zijn dan niet langer de handen van onze specialisten op afstand, maar ze zitten op hetzelfde niveau. Hebben altijd de juiste kennis, voor nu en voor morgen.


TECH360 Specialist leertraject

  1e jaar 2e jaar 3e jaar 4e jaar
Motormanagement 1 EV 1 Can Euro 6 Diesel | 1
Pass Thru / TECH360 EV 2 OBD 1 Euro 6 diesel | 2
Motormanagement 2 EV 3 OBD 2 Euro 6 Benzine | 1
Scope EV 4 ADAS Euro 6 Benzine | 2

Assist of specialist. Waar kies jij voor?

  TECH360 / ASSIST   TECH360 / SPECIALIST

Wij ondersteunen jou met diagnose.

Als jij liever monteert dan diagnose stelt, dan vertrouw je op onze Vraagbaak en Remote Services. Ook met Pass Thru assisteren wij jou als dat nodig is.

Wij leiden jou op tot diagnose-specialist

Als jij vindt dat je zelf elke klant moet kunnen helpen, dan laat je je opleiden tot diagnosespecialist. Een specialist, met de back-up van TECH360.

Je blijft een vakman.

Je hebt er ooit voor gekozen vakman te worden. En dat blijf je met TECH360. Gebruik onze kennis en diagnose-specialisme en blijf je vak uitoefenen.

Je wordt specialist.

Je wilt meer dan alleen sleutelen. Je wilt elk automotive vraagstuk zelf kunnen oplossen, zelfs als het verder gaat dan mechanica. Je wilt specialist zijn.

Je krijgt basistraining.

Je ontkomt er niet aan te trainen, maar dan wel alleen het hoognodige. We leren je de juiste apparatuur te gebruiken en optimaal samen te werken. Meer niet.

Je krijgt expert-training.

Je wordt continu getraind en TECH360 past continu het leertraject aan, aan de nieuwste ontwikkelingen. Zo blijf je bij, zo blijf je specialist in diagnose stellen.

Altijd in contact en ondersteuning.

Je hebt intensief contact met TECH360 en legt veel uitdagingen bij ons neer. Wij laten je nooit zakken en helpen jou elke klus te klaren.

Altijd in contact en ondersteuning.

Je beschouwt TECH360 als coach en sparringpartner. We dagen elkaar uit en wisselen als echte vakbroeders kennis, ervaringen en tips uit.

Minder afhankelijk van dealers.

Met TECH360 blijf je universeel en onafhankelijk. Je hoeft met complexe problemen niet meer naar een dealerbedrijf, TECH360 helpt jou altijd.

Nooit afhankelijk van dealers.

Het dealerbedrijf kan en weet niet veel meer dan een goed opgeleide TECH360 specialist. Geen merk, geen type auto heeft nog geheimen voor jou.

Je krijgt de beste scholing.

TECH360 biedt een doordacht en uitgebalanceerd programma aan waarmee elke monteur kan uitgroeien tot een ware diagnose-specialist. 

 

TECH360 aanvragenplay_arrow